Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

Karelia

Nu in:

Was in:

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Lia en Karel via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 30-03-2016 Thuis (2)
  • 30-03-2016 Wintrich (1)
  • 28-03-2016 2e Paasdag (0)
  • 27-03-2016 1e Paasdag (0)
  • 21-03-2016 Maandag (1)

Statistieken

Dit dagboek is 89530 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next
365 Vaccineren

Reisverslag Verhuisd

Toon op kaart

12 maart 2016 | Door: Karelia

Aantal keer bekeken 137   Aantal reacties 5   La Manga del Mar Menor, Spanje
a A

Verhuisd

Wij zijn vanmorgen verhuisd naar een andere plaats met betere wifi en meer zon, minder bomen.
Maar de was hing alweer , wat een gemak hebben we van net wasmachientje, kraan en afvoer naast de camper, ideaal.
Na de lunch op de fiets gestapt en naar het plaatsje La Manga gefietst, mooi tochtje langs de boulevard, werden nog aangehouden door een jonge vader, de kinderwagen had een slappe band, dus de mannen hebben effe de band opgepompt en hij was er erg blij mee.
Gelijk boodschappen gedaan bij de Dia en hier een bakkie en een...... Gedaan. Wij hebben nassi gegeten, was heerlijk

Reageren
Vorige bericht » « Volgende bericht

Foto's bij verslag (1)

• Een opzichter hoort er altijd bij, bij de werkende

Ga naar het overzicht

Reacties (5)

12 maart 2016 23:51 | Door: eutentheus

Dat is leuk! Jaren geleden toen de kinderen nog jong waren hebben we vakaantie geviers in La Manga, op de smalle strook tussen het mar menor en de zee. Leuk dat jullie daar nu zijn. Doe ze maar de groeten van eutentheus. Of zijn jullie te moe vanwege de hoge temperaturen? Morgenochtend gaan we voor een bakkie naar Ank. Gezellig
Groetjes

13 maart 2016 07:06 | Door: Lia

Vandaar dat ze hier met een schuin oog naar ons kijken, oh komen jullie uit de buurt van Krommenie........... Doe Ank de groetjes en geef haar een dikke kus van ons.

13 maart 2016 11:04 | Door: Marjan

Hé?? Ik dacht dat ik een reactie had verstuurd...er is zeker iets fout gegaan...
Fijn dat jullie naar een beter plekje konden verhuizen, staan jullie evengoed weer bij elkaar?
Wat een leuke foto van de kinderwagenredding, ik zie dat de directeur aanwijzingen stond te geven :-)
Fijne dag en groetjes weer!

13 maart 2016 11:15 | Door: Lia

Je gelooft het toch niet.....kom terug uit de winkel en wie staat er in onze straat 3 plekken verder????? D'r had er ientje heimwee, nee hoor, hadden ook slecht internet en tv

13 maart 2016 11:38 | Door: Annie

Hoi vrij buiters
Alweer verder de zon in .zoals het er nu uit ziet vertrekken wij 2 april naar Spanje Guadarmar is in de winter altijd een spookstad Dit is bij vele bekend, maar in de zomer erg gezellig Leuk strand .Geert ging daar altijd met zijn vriend tennissen 2 a 3 keer per week Hij kent daar verschillende mensen als we in de buurt zijn gaan we er weer langs
Ik ben 3 dg in Bergen geweest met vriendin ,dat is niet zo ver van jullie huis.Maar kans op koffie ☕️☕️ was erg klein en zeker geen